Neem opnieuw kontrole over je lichaam !

Doe er zelf iets aan ....

Vermoed je dat je geplaagd wordt door een of andere bacterië, virus, schimmel of gist, dan kan je overwegen om één of liefst meerdere technieken te kombineren.

Verhoog je electrische potentieel !

In haar boeken omschrijft Dr Hulda Clark haar zoektocht naar de werking van de Zapper. Cure for All Diseases, The Cure for All Cancers, The Cure For HIV / AIDS
Kolonies van indringers blijken onderuit te gaan door minuscule elektrische stroompjes.

Herstel je basiskracht via een goede darmwerking

De darmflora bevat goede darmbacterien die in de meerderheid moeten zijn voor een goede voedselopname. Die halen opnieuw de overhand bij voldoende vezelrijke voeding. Vianesse kauwdrops vormen de voedingsbodem voor je darmflora. Die vriendelijke bacterien verdrijven parasieten als de Candidaschimmel. Een goede darmflora houdt ook van Chlorella , zoals die voorkomt in Colonlife

Verklein je verzameling parasieten

Eéncelligen raken door Colloidaal Zilverwater buiten adem en verliezen zonder zuurstof hun levensenergie. Hun chemische longen laten het afweten. Je kan het bekijken als een preventief hulpmiddel om bacterien, virussen, schimmels en gisten zonder kans op resistentie onderuit te halen.

Stop de verzuring !

Ons lichaam werkt optimaal als de zuurtegraad van je bloed schommelt rond de 7,3 à 7,45. Dat is dus licht basisch. verzuring door op zoek te gaan naar mineralen. (calcium, magnesium, silicium)
Kan ze die vanuit je voeding niet voldoende betrekken, dan worden de reserves aangesproken. (ontkalking van je gestel) www.stop-de-verzuring.be
Is je voeding uit balans en dus zuurvormend dan staat ziekte en aftakeling voor de deur. Het zuurstofrijk, basisch water ruimt de afvalberg (waarmee eencelligen zich gretig voeden) in je lichaam op.

Alkaline water is ook nodig voor de afvoer van de afstervende populaties
ééncelligen als gevolg van het gebruik van de zapper en de pre- & probiotica.

Voedingstips

Vermijdt om de ééncelligen te voeden met gerafineerde suikers, snelle koolhydraten en alcohol. Ga voor meer lichaamsbeweging. Drink veel basisch water en stop daardoor de verzuring van je lichaam. Beperk verhitte en gemodifieerde olien en vetten !
Verhoog de hoeveelheid groene groenten en gebruik regelmatig (bio)rauwkost.